Remakebolaget logotyp

samarbete & uppdrag


Einar Mattsson i Hjulsta

samarbetade vi med när vi på uppdrag dekorerade en ny umgängesplats tillsammans med barn från Hjulstaskolan. Parken invigdes 25 maj 2019.


Spånga/Tensta stadsdelsförvaltning

På uppdrag av Spånga/Tensta std skapade sommaren 2018 vi tillsammans med 20 sommarjobbare från området flera vackra konstverk. Två betongsuggor utsmyckades och övriga verk pryder den s.k. Tvättstugan där socialkontoret huserar i Hjulsta.

Spånga/Tensta stadsdelsförvaltning På uppdrag av Spånga/Tensta std skapade sommaren 2018 vi tillsammans med 20 sommarjobbare från området flera vackra konstverk. Två betongsuggor utsmyckades och övriga verk pryder den s.k. Tvättstugan där socialkontoret huserar i Hjulsta.

På våren 2018 fick bildelever på Spånga gymnasium designa hur betongsuggor på deras skolgård skulle se ut som vi sedan skapade mosaikkonstverk av.

Se bilder i vårt galleri.Ett Förenat Fagersjö

Vi samarbetade med Ett Förenat Fagersjö där vi på uppdrag av dem skapar ett 40 meter långt kollektivt mosaikkonstverk sommaren 2016 i Fagersjö, tillsammans med sommarjobbande ungdomar från området. Finansierade gjorde Stockholm Stad och byggnadsbolaget SISAB. Se bilder i vårt galleri.

Familjebostäder

Vi samarbetar med Familjebostäder. Vi har skapat kollektiva konstverk på miljöstugor somrarna 2014-2015 i Rågsved tillsammans med sommarjobbande och arbetslösa ungdomar från området. I sommar kommer vi få ytterligare uppdrag av dem. Se bilder från tidigare uppdrag i vårt galleri.

ReRagRug

På uppdrag av och i samarbete med konstnärerna Katarina Brieditis och Katarina Evans deltog vi i deras projekt ReRagRug. Efter deras design har vi virkat en matta i gamla t-shirts. Mattan ställdes ut på Handarbetarnas Vänner i augusti 2014 och har turnerat världen runt. Se bilder i vårt galleri. Här kan ni läsa mer om ReRagRug >>

Just Africa

Vi har haft en utställning hos Just Africa. Läs om Just Africa här >>


SoFo företagarförening

Vi är medlemmar i SoFo företagarförening som är en stor uppslutning företag på Södermalm, söder om Folkungagatan. Vi samarbetar kring olika lokala events, som SoFoNights m.m. Läs mer >>


KulturDirekt

Vi är medlemmar i KulturDirekt. Här hittar du vår sida >>

Musketörerna i Rågsved

Vi har påbörjat ett samarbete med föreningen Musketörerna kring en mosaikvägg i anslutning till deras lokaler. Mer information kommer

Kulan

Vi är medlemmar i Kulan. Kontakta oss gärna om du letar efter kulturaktiviteter för barn, unga och lärare.